News

E.g., 17.04.2021
E.g., 17.04.2021
Publication date: 28.03.2021
News type: 
Evenimente

Fondul pentru inovare și dezvoltare durabilă vă invită la prezentarea „Business Innovation Ecosystem”

Scopul principal al evenimentului este prezentarea Platformei digitale „Business Innovation Ecosystem” ca platformă de comunicare pentru crearea și promovarea de noi tehnologii, proiecte, produse, și atragerea de investiții.

Publication date: 28.03.2021
News type: 
Evenimente

Programul global de accelerare în domeniul energiei caută start-up-uri cu noi tehnologii Dacă doriți mai multe informații despre profil, faceți clic pe Solicitați mai multe informații. Veți fi direcționat către o nouă pagină în care va trebui să furnizați câteva informații despre dvs. / nevoile dvs. de cooperare în afaceri și să vă prezentați expresia de interes pentru profil.

Publication date: 26.03.2021
News type: 
Evenimente

Granturile oferite de Consiliul European pentru Cercetare (ERC) sunt disponibile pentru a sprijini cercetătorii în derularea proiectelor de cercetare de frontieră. Consiliul European pentru Cercetare (ERC) este o inițiativă de finanțare europeană, menită să sprijine cei mai buni oameni de știință, ingineri și savanți din Europa.

Publication date: 25.03.2021
News type: 
Evenimente

Stimați Domni/Stimate Doamne,

 

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează în comun cu Asociația COST, evenimentul care va avea loc în data de 16 martie 2021 – Zi de Informare COST – COST INFO DAY în regim online.