News

E.g., 11.08.2022
E.g., 11.08.2022
Publication date: 31.05.2021
News type: 
Evenimente

În fiecare an, IASP desfășoară o serie de evenimente în întreaga lume destinate profesioniștilor din industria STP / AOI. Acestea variază de la conferințe la scară largă la seminarii sau ateliere de lucru mai mici și acoperă o mare varietate de teme și subiecte, care se ocupă de cele mai noi provocări și concepte cu care se confruntă managerii STP / AOI.

Publication date: 24.05.2021
News type: 
Evenimente

BIROULOFICIULUI PRIMARILOR Alăturați-vă celei de-a treia și ultima sesiuni a GET READY FOR 2050, o serie de evenimente online unică concepută pentru autoritățile locale și regionale și părțile interesate ale acestora să dezvolte, să pună în aplicare și să își finanțeze planurile climatice și energetice.

Publication date: 24.05.2021
News type: 
Evenimente

Alăturați-vă celei de-a doua sesiuni a PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU 2050, o serie de evenimente online unică concepută pentru ca autoritățile locale și regionale și părțile interesate să își dezvolte, să pună în aplicare și să își finanțeze planurile climatice și energetice.

Publication date: 24.05.2021
News type: 
Evenimente

Bazându-se pe un sondaj realizat în rândul autorităților locale și pe obiectivul de neutralitate climatică al Uniunii Europene, Pactul primarilor a adoptat o nouă viziune pentru a reflecta angajamentul liderilor locali față de o tranziție climatică și energetică care să fie corectă, incluzivă și respectuoasă față de noi, cetățenii din lumii și a resurselor planetei noastre.

Publication date: 17.05.2021
News type: 
Evenimente

 

 

Se anunță pachetul de informații pentru concursul proiectelor bilaterale moldo-belaruse (2022-2023), în conformitate cu pct. 12 din Hotărârea Guvernului nr. 382 din 01.08.2019 cu privire la aprobarea Metodologiei de finanțare a proiectelor din domeniile cercetării și inovării.

Publication date: 17.05.2021
News type: 
Evenimente

Dragi colegi și parteneri,

Publication date: 10.05.2021
News type: 
Evenimente

Centrul Republican pentru Transferul de Tehnologie invită pe toți cei interesați să participe la seminarul web „Proprietate intelectuală și biotehnologie”. Seminarul web a fost organizat de agenția europeană IP Helpdesk, care oferă sprijin întreprinderilor mici și mijlocii în protecția și protecția proprietății intelectuale.

Publication date: 28.03.2021
News type: 
Evenimente

Fondul pentru inovare și dezvoltare durabilă vă invită la prezentarea „Business Innovation Ecosystem”

Scopul principal al evenimentului este prezentarea Platformei digitale „Business Innovation Ecosystem” ca platformă de comunicare pentru crearea și promovarea de noi tehnologii, proiecte, produse, și atragerea de investiții.

Publication date: 28.03.2021
News type: 
Evenimente

Programul global de accelerare în domeniul energiei caută start-up-uri cu noi tehnologii Dacă doriți mai multe informații despre profil, faceți clic pe Solicitați mai multe informații. Veți fi direcționat către o nouă pagină în care va trebui să furnizați câteva informații despre dvs. / nevoile dvs. de cooperare în afaceri și să vă prezentați expresia de interes pentru profil.

Publication date: 26.03.2021
News type: 
Evenimente

Granturile oferite de Consiliul European pentru Cercetare (ERC) sunt disponibile pentru a sprijini cercetătorii în derularea proiectelor de cercetare de frontieră. Consiliul European pentru Cercetare (ERC) este o inițiativă de finanțare europeană, menită să sprijine cei mai buni oameni de știință, ingineri și savanți din Europa.

Pagini