Ispan-Lux SRL

Competitivitate economică și tehnologii inovatoare

Descriere

Compania „Ispan-Lux” SRL este o companie dinamică și modernă și, pentru a-și demonstra spiritul inovator și profesionalismul, pentru prima dată în Moldova, a stabilit producția de granit ceramic.
Drumurile de acces convenabile, infrastructura gata făcută, lucrările bine funcționate ale specialiștilor italieni cu înaltă calificare, dar și investițiile masive în echiparea tehnică a uzinei au permis lansarea unei producții moderne de gresie porțelanată sub marca KERAMOROSSO într-un timp record.
Granitul ceramic KERAMOROSSO este produs pe echipamente moderne furnizate de principalii producători italieni și germani. Calitatea plăcilor noastre este subliniată de tehnologia italiană, materii prime atent selecționate de la cei mai buni producători europeni, dar și de profesionalismul personalului companiei, care este garantat de certificatul sistemului de management al calității ISO 9001-2011.
Produsele KERAMOROSSO respectă cerințele tuturor specificațiilor tehnice armonizate și codurilor de construcție, ceea ce este confirmat atât de sistemul intern de certificare (Certificat de conformitate), cât și de certificatul european EN14411.
În prezent, producția de gresie porțelanată KERAMOROSSO se realizează pe o singură linie de producție. În acest stadiu, fabrica produce granit ceramic cu dimensiuni de 300 mm x 300 mm, 300 mm x 600 mm, 200 mm x 600 mm, dar în curând va fi lansată producția de plăci cu dimensiunile 150mmx600mm și 450mmx450mm. Instalarea și utilizarea unei imprimante moderne și performante au făcut posibilă extinderea semnificativă a gamei de modele de gresie porțelanată produsă, precum și a tipurilor de finisaje (mate, lucioase, tapetate) și texturi (netede, reliefate, structurate).
Gama de utilizare a plăcilor din gresie porțelanată KERAMOROSSO este incredibil de largă. Este potrivit atât pentru decorarea interioară a spațiilor, cât și pentru lucrări externe și poate fi utilizat pentru decorarea în locuri cu flux uman mare, pentru decorarea interioară a pereților și podelelor, pentru crearea fațadelor ventilate și este utilizat în spațiile industriale. Gresia porțelanată produsă de noi are o rezistență ridicată, rezistență la abraziune, absorbție redusă a apei, rezistență ridicată la îngheț, durată lungă de viață, dar și un aspect plăcut.

https://keramorosso.com/